Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Dette websted drives af eller på vegne af

Sydthy Mørtelværk. (“kaldet “Lagerbutik”,”vi” “vores” og “os”). Sydthy Mørtelværk registrerede adresse er:

Lagerbutik
Oddesundvej 294
7760 Hurup Thy
Danmark

Indledning:

Lagerbutik giver dig denne fortrolighedspolitik for at forklare dig, hvordan Lagerbutik indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger, når du besøger Lagerbutiks hjemmesider, og når du bruger Lagerbutiks produkter. Lagerbutik respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne fortrolighedspolitik blev sidst opdateret den 01. December 2011. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du dit samtykke til vores fortrolighedspolitik og Lagerbutiks brugsvilkår. Læs venligst denne fortrolighedspolitik og brugsvilkårene grundigt inden du bidrager med oplysninger til denne hjemmeside.

Indsamling og brug af dine personlige oplysninger:

De eneste personlige oplysninger om dig der indsamles fra hjemmesiden er de personlige oplysninger, som du giver til os.

Lagerbutik kan bruge dine personlige oplysninger, som du giver til os, under oprettelsen af en konto på vores hjemmeside på følgende måder:

 1. Få dit navn med henblik på at kommunikere med dig og identificere dig som bruger af hjemmesiden.
 2. Bekræfte din alder som ældre end 13.
 3. Bekræfte din alder som ældre end 18, eller at du har fået dine forældres eller værges tilladelse til at bruge hjemmesiden.
 4. Sende dig et katalog.
 5. Sende dig meddelelser på din anmodning.
 6. Give dig lov til at deltage i en reklamekampagne eller anden hjemmesidefunktion.
 7. Tilpasse og/eller personalisere din kommunikation og shopping-oplevelse hos Lagerbutik.
 8. Tage os bedre af dine kundebekymringer og klager.
 9. Holde dig orienteret om Lagerbutiks kommende produktudgivelser, medmindre du ellers fravælger disse meddelelser.

Lagerbutik kan bruge dine personlige oplysninger som du giver os, i løbet af indkøbsprocessen, på følgende måder:

 1. Bekræfte dit brug af et gyldigt kreditkort.
 2. Behandle din betaling via et kreditkort.
 3. Sende dig de produkter, du har købt.

Afmelding, fjernelse eller ændring af dine personlige oplysninger:

Lagerbutik forstår, at du kan ændre din mening om vores brug af dine personlige oplysninger i fremtiden. Lagerbutik tilbyder flere måder hvorved du kan informere os om dine personlige fortrolighedspræferencer:

 1. Alle e-mails og nyhedsbreve vil give en beskrivelse af, hvordan du kan bede os om at stoppe med at sende dig e-mails og nyhedsbreve.
 2. På ethvert tidspunkt, kan du sende os en e-mail på adressen nedenfor.
 3. På ethvert tidspunkt kan du ringe til vores kundeservicenummer, og anmode om, at du gerne vil ændre dine marketingspræferencer.
 4. For at ændre eller helt at slette de oplysninger du har givet under registreringen, skal du venligst logge ind for at lave ændringer på din profil.

Bemærk venligst, at hvis du har afmeldt vores kommunikation til dig, på grund af vores interne behandlingskrav, kan du modtage meddelelser, der allerede er i produktion. Hvis du anmoder om at dine registreringsoplysninger bliver slettet, eller hvis du afmelder kommunikation, kan vi opretholde oplysninger om salgstransaktioner eller tjenesteforespørgsler til fremtidig tjeneste og registreringsformål.

Ikke-personlige oplysninger

Du kan få adgang til og bruge forskellige funktioner på vores hjemmeside uden at skulle give nogen oplysninger af personlig art (personlige oplysninger, der er beskrevet nedenfor).

Vi kan automatisk registrere sådanne oplysninger til at spore besøg på vores hjemmesider, så vi kan indsamle statistikker, der viser antallet og hyppigheden af besøgende på vores hjemmeside og dets individuelle sider; sådanne statistikker kan omfatte din web-forespørgsel, internet protokol-adresse, browser-type, browser-sprog, samt dato og tidspunkt for din forespørgsel. Vi kan forstørre eller sammenflette dine oplysninger der er indsamlet fra vores hjemmeside med oplysninger fra tredjeparter med henblik på markedsføring af produkter eller tjenester til dig.

Vi kan desuden, præsentere links i et format, der gør os i stand til at holde styr på, om disse links er blevet fulgt.

Cookies:

Lagerbutik kan bruge cookies til at forbedre din oplevelse med vores hjemmeside. Lagerbutik kan bruge cookies til at forbedre Lagerbutiks forståelse for det du kan lide og ikke kan lide ved vores hjemmeside, tilpasse hjemmesiden til din tidligere brug og generelt forbedre alle kundebehov og interesser.

Lagerbutik kan desuden bruge cookies til at placere annoncer om Lagerbutiks produkter, samt produkter og tjenester fra tredjeparter, på vores hjemmeside samt andre hjemmesider. Denne indsats vil blive bistået af tredjeparter.

Disse tredjeparts-virksomheder kan bruge cookies og andre teknologier såsom sporingsbilleder eller kodning til at måle effektiviteten af vores annoncer og for at bestemme visning af indhold og reklamer baseret på dine interesser. Tredjeparter kan indsamle og bruge anonyme oplysninger om dit besøg på vores og andre hjemmesider. Oplysningerne der indsamles af disse cookies og anvendes af tredjeparter er altid anonyme og gør det ikke muligt for nogen tredjepart at identificere dig individuelt eller at kontakte dig direkte.

En cookie er en lille flytbar datafil, der gemmes af din webbrowser på din computer. Du kan vælge at få din computer til at advare dig, hver gang en cookie bliver sendt eller du kan vælge at deaktivere alle cookies. Generelt kan cookies ikke bruges til at køre programmer eller aflevere virusser til din computer og udgør ikke en trussel mod en brugers computer. Men vi kan ikke kontrollere, og ej heller skal vi være ansvarlige for nogen ondsindet brug af disse cookies af eventuelle tredjeparter. Du har mulighed for at acceptere eller afvise cookies. Det gør du via dine webbrowser-indstillinger. Hvis du slår cookies fra, vil du ikke have adgang til mange funktioner, der gør din hjemmesideoplevelse mere effektiv, og nogle af vores tjenesteydelser vil ikke fungere korrekt. Du kan også slette cookies fra din computer.

Interaktive områder:

Brugere kan tillades adgang til visse interaktive områder af hjemmesiderne såsom at komme med kommentarer, feedback og anmeldelser af produkter og tjenester. Du skal være opmærksom på, at vi ikke overvåger eller har kontrol over nogen oplysninger der gives frivilligt inden på disse interaktive områder og er ikke ansvarlige for skadelig eller uhensigtsmæssig brug af disse oplysninger af eventuelle tredjeparter.

Oplysning og deling af dine oplysninger:

Lagerbutik udlejer, sælger eller videregiver ikke dine kontaktoplysninger til nogen tredjeparter til nogen tredjeparts formål. Lagerbutik kan dele dine kontaktoplysninger og personlige oplysninger med Lagerbutiks datterselskaber under samme kontrol som Lagerbutik har tilladelse til i henhold til denne fortrolighedspolitik. Lagerbutik kan leje, sælge eller videregive anonyme oplysninger om dig fra dine personlige oplysninger eller kontaktoplysninger til tredjeparter til tredjeparts egne formål.

Lagerbutik kan give dine kreditkortoplysninger til Lagerbutiks bank eller kreditkort-behandler, udelukkende med henblik på at behandle din betaling. Lagerbutik kan også dele dine oplysninger med leveringstjenester for at sende dig produkter. I sjældne tilfælde kan vi give specifikke oplysninger efter anmodninger fra det offentlige, som svar på en retskendelse, når det kræves ved lov, for at håndhæve vores hjemmesidepolitikker, eller for at beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom, eller sikkerhed. Vi kan også dele oplysninger med virksomheder der bistår i bedrageribeskyttelse eller undersøgelse.

I tilfælde af at Lagerbutik omstruktureres eller overføres til en tredjepart, kan dine personlige oplysninger blive overført til efterfølgeren af Lagerbutik til formålene i denne fortrolighedspolitik og underlagt vilkårene i denne fortrolighedspolitik.

Beskyttelse af dine oplysninger:

Lagerbutik bruger utallige teknologiske sikkerhedsforanstaltninger til at bevare sikkerheden af dine oplysninger, herunder uden begrænsning, krypteringsteknologier og autentificeringsværktøjer. Dine personlige oplysninger er indeholdt bag sikre netværk og er kun tilgængelige for et begrænset antal personer, der har et behov for at få adgang til dine personlige oplysninger med henblik på at styre vores hjemmeside og give dig oplysninger, som du har bedt om. Alle ordrer bestilles via en sikker server. Vær opmærksom på, at ingen elektronisk dataoverførsel over internettet kan være 100% sikker. Vi anbefaler, at du tager alle rimelige foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger, også ved hjælp af alternative brugernavne, adgangskoder og andre ikke-personlige identificerbare oplysninger, som adskiller sig fra de oplysninger, du bruger til at få adgang til følsomme konti.

Overførsel af dine oplysninger i udlandet:

Hvis du befinder dig uden for Danmark, kan Lagerbutik overføre dine oplysninger til Lagerbutiks datterselskaber under samme kontrol som Lagerbutik eller til andre udbydere uden for dit land eller område. Lagerbutik forvalter sin hjemmeside fra Danmark. Lagerbutik erkender, at databeskyttelseslove og andre love i Danmark måske ikke er lige så omfattende som dem der eksisterer i dit land eller område, og Lagerbutik vil tage initiativer til at sikre, at dine fortrolighedsrettigheder respekteres. Lagerbutik indvilliger i at foretage følgende handlinger på dine vegne: have særlige sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine oplysninger på en effektiv og passende måde, Lagerbutik vil kræve at dets Danmark-baserede datterselskaber underskriver en kontrakt der sikrer beskyttelse af dine personlige oplysninger og angive specifikke krav som Danmark-baserede datterselskaber skal opfylde og overvåge igangværende overholdelse af de definerede sikkerhedsforanstaltninger.

Beskyttelse af børns personlige oplysninger:

Vi respekterer privatlivets fred for børn. Vores hjemmeside er ikke designet til at tiltrække et publikum yngre end 13. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13 år.

Særlig bestemmelse for beboere i Californien:

Under Californiens love, kan beboere i Californien anmode om oplysninger fra Lagerbutik hvorvidt Lagerbutik har oplyst en persons personlige oplysninger til eventuelle tredjeparter til de tredjeparters direkte markedsføringsformål. Lagerbutik vil ikke sælge eller dele dine personlige oplysninger med ikke-Lagerbutik virksomheder til deres direkte markedsføringsformål uden dit samtykke. Beboere i Californien som ønsker at anmode om yderligere oplysninger om vores overholdelse af disse love eller som har spørgsmål eller bekymringer om vores fortrolighedspraksis og politikker er velkomne til at kontakte os.

Udlevering af en kopi eller opdatering af dine personlige oplysninger:

Du kan skrive til Lagerbutik når som helst for at få udleveret de personlige oplysninger, som Lagerbutik har om dig eller ændre alle personlige oplysninger som Lagerbutik har i sin besiddelse som er forkerte. Fortæl os venligst, hvilke oplysninger du ønsker at modtage fra os, eller hvilken oplysning der er forkert, og vi vil svare dig. Din anmodning skal indeholde dit navn og bevis på din identitet.

Spørgsmål og feedback:

Vi tager os glædeligt af dine spørgsmål, kommentarer og bekymringer om privatlivets fred. Send os venligst enhver feedback vedrørende privatlivets fred, eller ethvert andet spørgsmål.

Meddelelse og kontaktoplysninger:

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du e-maile os eller kontakte os på:

VIA E-MAILS:
info@stmv.dk 

SKRIFTLIGT:
Sydthy Mørtelværk
Oddesundvej 248
7755 Bedsted THy – Danmark

Brugsvilkår:

Besøg også vores sektion med brugsvilkår, der forklarer andre vilkår for brugen af vores hjemmesider.