Accept af Cookies

Accept af Cookies

Accept af Cookies på lagerbutik.eu og stmv.dk
Oplysninger om dit besøg på hjemmesiden gemmes på din harddisk i form af en cookie.
En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver (fx fra vore’s hjemmeside) og gemmes på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
Hvis du vil benytte Sydthy Mørtelværks Netbutik, er det nødvendigt, at du accepterer sessions-cookies.
Hvis du vælger cookies helt fra, vil der også være en række andre services på hjemmesiden, du ikke kan benytte.
Sydthy Mørtelværk bruger cookies til:
At genkende dig fra besøg til besøg
At gennemføre din bestilling i Netbutik
At give dig mulighed for at benytte funktionen “Gem mine seneste oplysninger.
Kun at vise dig pop ups med forklarende tekst, du ikke har set før.
I forbindelse med konkurrencer, hvor det kun er tilladt at deltage én gang for hver person
At opsamle statistik for trafikkilder og besøg på stmv.dk og lagerbutik.eu for at gørelagerbutik.eu mere imødekommende
At gennemføre spørgeskemaundersøgelser til forbedre kundetilfredshed
Sydthy Mørtelværk anvender forskellige løsninger til at forbedre websitet, og disse bruger også cookies for at fungere. Ingen af løsningerne gemmer personlige eller personhenførbare oplysninger. Du kan læse mere om løsninger på denne side.
I henhold til bekendtgørelse om cookies skal vi indhente samtykke til alle cookies der ikke er teknisk nødvendige for at søge og købe varer på lagerbutik.eu – Det betyder at du som bruger giver accept til brugen af cookies som er beskrevet på denne sid og har valget til at blokere og frasige dig brugen af disse cookies.
Her er en oversigt over hvilke løsninger lagerbutik anvender til at forbedre brugeroplevelsen og servicere vores kunder bedre.
Cookies som anvendes på stmv.dk og lagerbutik.eu
På lagerbutik.eu bruger vi cookies til at forbedre vores indhold og struktur ved at se på statistik for hvilke sider der besøges, så vi opdager indhold som måske er svært sat finde og gøre det lettere at finde for brugerne. Alt er anonymiseret og vi kan ikke koble data opsamlet via cookies med anden information om dig.
Webanalyse-cookies
Til løbende at forbedre våres websider indsamles en anonymiseret statistik med et webanalyseværktøjet, Google Analytics, som gemmer cookies med et anonymt tilfældigt generet brugernummer. Formålet med cookies er at tælle antallet af besøg fra forskellige browsere/computere. Google Analytics gemmer også cookies med oplysning om trafikkilden til et besøg, og om der er foretaget en søgning efter billetter på lagerbutik.eu. Alle Google analytics cookies har et navn der indeholder ‘UTM’, og du kan se den fulde beskrivelse af Google Analytics cookies her – (på engelsk)
Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her
Online Marketing Cookies
vi afvikler med jævne mellemrum annoncer på internettet og det måles også med cookies, så vi og vores mediebureau kan tælle antal klik, besøg og effekten i det hele taget af at annoncere på internettet. Vi bruger i den forbindelse en Ad serving løsning der hedder Google Doubleclick. Denne løsning sætter en anonym cookie ved besøg på udvalgte steder på våres websteder og når der vises og klikkes på våre bannere på internettet. Alle data der gemmes er anonyme. Du kan styre og fravælge hvordan du vil acceptere eller afvise disse cookies via Googles privacy værktøjer som findes på denne side (på engelsk)
Cookies til test af forskelligt indhold
Vi vil gerne vide om de ændringer vi foretager på vores websites rent faktisk også gør det lettere at være kunde og besøgende. Det kan vi undersøge ved at lade en del af de besøgende se en variant af en webside, men en anden del ser siden uden ændringer. Herfra kan vi med en testløsning se hvilke version af websiden der opfylder vores krav om brugervenlighed. Vi bruger en løsning der Visual website Optimizer som gemmer cookies som kan ses på denne liste (på engelsk).
Sådan kan du blokere eller slette cookies
Vi håber, du ønsker at acceptere brugen af cookies på våres websteder, så vi kan give dig den bedst mulige service.
Hvis du alligevel ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette cookies i din webbrowser ved at følge en af nedenstående vejledninger.
Vejledninger i at slette cookies fra de mest almindelige browsere:
Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser (på engelsk)
Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere – på engelsk)
Baggrund for accept af cookies
I 2011 blev der indført nye regler for brugen af cookies og hvordan brugere skal acceptere denne brug – her kan du læse den fulde bekendtgørelse om cookies:
Cookiebekendtgørelse